Om oss
Om oss

Vi är DANCEZONE!

Vår förening har funnits sedan 1993 och är alltså inne på vårt 31:a dansår. Under åren har vi utbildat många nya ledare och dansare.

Vi har grupper i de flesta åldrar och nivåer och har valt att inrikta oss på Streetdance i olika former. Vår inspiration får vi från gatudanserna i New York som utvecklats till dagens streetdance och hiphop. Vi åker regelbundet på kurser för att lära oss de nyaste movens från bl.a. Bounce Streetdance Company, The Hipdrop i Malmö där vi har dansat för professionella dansare såsom Sonya Tayeh, Kenny Wormald (känd från Step Up filmeN), Nich Whage, David Moore - LA, Ava Bernstine CA, Nick Bass - LA, BDC, samt Marty Kudelka (Justin Timerlakes koreograf, (mm.

Bra att veta: Vi har MINST 15 lektioner/termin för endast 600 kr. Dessutom tillkommer scenrepsträning och genrep GRATIS! innan showen, alltså totalt minst 17 träningstillfällen/termin.

Vi bedriver vår verksamhet för att gynna barns och ungdomars dansande, vi vill vara ett alternativ till alla bollsporter och killsporter. Vi har en klädbudget för varje grupp inför showerna, så det är oftast väldigt lite som ni själva behöver fixa till våra shower.

Så välkommen till vår dansförening där vi investerar i era barn och ungdomar!

Fotogalleri Show Ht 2023

Några av våra shower

Fotogalleri - äldre bilder