⬇️Våra ledare och hjälpledare⬇️

Ledare

Sandra S Larsson 
Jag jobbar som undersköterska och började i Dancezone när jag var 9 år gammal. Har fastnat främst för den feminina dansstilen och tycker mycket om att jobba med eleverna på ett sätt så de ska känna sig bekväma och vara avslappnade. En stor glädje för mig är att se barnen och ungdomarna lyckas och utvecklas tillsammans, Det viktigaste är alltid att ha roligt så det är det största fokuset i våra grupper. 
Mig träffar ni i grupperna Minivibe, Kidsvibe och Feminine style på tisdagar, 

Amanda Björklund

 Jag är ledare i Hiphop samt Lyrical Jazz. För mig har dansen alltid varit fylld av glädje och energi, vilket är något jag vill föra vidare till dansarna. Jag har även provat på många olika dansstilar under åren som dansare i Dancezone. Jag strävar efter att dansen ska vara en trygg plats för dansarna att utvecklas på i en trivsam gemenskap. Välkommen till mina grupper.

Ellen Olofsson

Jag har dansat i Dancezone sen jag var 14 år. Jag är ledare för Minivibe, Kidsvibe och Feminine vibe. Jag har alltid älskat att dansa och för mig är dans förenat med glädje, gemenskap och trygghet. Jag vill hjälpa mina danselever att hitta glädjen i dansen och jag vill skapa en trygg plats där alla känner sig välkomna.

Marion Schmidt

Jag har dansat i föreningen sedan jag var 6 år gammal. Jag gick på lunds dans och Musikalgymnasium där jag pluggade en treårig spetsdans utbildning. jag är utbildad i jazz dans, modern dans, street dans och balett. Jag har också gått kurser i koreografi och danshistoria. Jag har dansat dom flesta stilar från balett till hiphop. Dans för mig är glädje, trygghet och lycka som jag vill förmedla till eleverna som dansar hos mig/oss. Jag är ledare i grupperna Lyrical, Girly Fusion och Street Jazz, vi ses där!

Ellen Nilsson

 Jag har dansat sedan jag var 9 år gammal. Jag är ledare i Kidspop, Streetkids, Streetmix och Dancehall mix. Jag vill förmedla dansens glädje samt tryggheten i sin egna kropp och rörelse till mina elever. Dans ska vara något roligt och jag vill dessutom att eleverna ska få utvecklas i sin egna takt så att de samtidigt känner sig bekväma.

Ariane von Zedlitz

 Jag startade föreningen Dancezone 1993 efter många års dansande. Hiphop och streetdance har alltid varit närmast mitt hjärta men senaste 10 åren har även danchallen kommit in i mitt liv. Dansat och koreofraferat för invigningen på Gothia-Cup inför 40.000 åskådare. Varit dansare på Magnus Uggla konsert. Varit cheerleader till Kristianstads Redhawks, Koreograferat tre Olofströmsrevyer (1989-2000) så jag har en del erfarenheter i bagaget. Min bana började dock på Kulturama i Stockholm där jag gick en hiphop utbildning 1993-1994. Dansen har varit och är fortfarande en stor del av mitt liv. Mina dansare ska känna sig delaktiga, sedda och ha roligt på lektionerna.  Mig träffar du på torsdagar Streetfunkyn, Danchall och Hiphop. Varmt Välkommen!

Jaah Chantong

Jag har dansat i Dancezone sen 2015. Jag har testat många olika form av streetdans men det jag har fastnat för mest är hiphop, Jag älskar attityden och energin man får av hiphop danser. Min inspiration kommer mestadels från Nicki Minaj, Beyonce och Rihanna. Jag har grupperna Girly Fusion, och Kidspop i Bromölla, Streetkids i Olofström Feminine hiphop och Girly Hiphop i Olofström. I alla mina grupper kan du förvänta dig mycket svett och energi på lektionerna. Det bästa med dansen är att  man är med tillsammans med andra som också dansar, det ger massor med energi! Välkommen att dansa med mig!

Våra hjälpledare

Emilia Dahlström 
 
Jag  har dansat på dancezone i många år. Jag är hjälpledare i Hiphop och Streetjazz. Dansen har alltid gett mig mycket glädje och energi som jag vill förmedla vidare till alla dansare. Jag strävar efter att man som dansare ska ta för sig och känna sig trygg med sin kropp och sina rörelser, samt känna att det finns en trygghet.
Hoppas vi ses!

Tilde Seyfried Olsson

Hej! Jag är Tilde och är 25 år gammal. Jag är utbildad lärare i åk F-3. Jag jobbat på Dalaskolan Norra i Bromölla. Jag har dansat i nästan hela mitt liv och har alltid tyckt att det varit otroligt kul att dansa. Jag har provat flera olika dansstilar. De dansstilarna som jag gillar mest de feminina. Detta är min andra termin som hjälpledare. Jag kommer att vara hjälpledare i Minivibe tillsammans med Ellen O och Sandra. För mig är det viktigt att alla har roligt när vi dansar. På så sätt kommer tryggheten på köpet. Hoppas ni vill komma och dansa med oss!

Wilma Lagrelius

Jag har dansat i Dancezone sedan jag var 4 år gammal. Denna terminen är jag hjälpledare i kidsvibe. Dansen har för mig alltid varit något roligt och något som boostat mitt självförtroende. Detta vill jag nu förmedla vidare till alla andra fantastiska dansare. Jag strävar efter att man alltid ska känna sig bekväm och utvecklas i sin egna takt på dansen.

Maja Johansson 

Jag är Maja har dansat på Dancezone sen jag var 8 år. Jag gillar att variera mellan olika dansstilar, men har fastnat mest för balett och olika typer av jazzdans. Jag strävar efter att dansen ska vara en trygg plats för alla dansare, där vi tillsammans kan ha roligt och utvecklas. Denna terminen kommer jag att vara hjälpledare i vår grupp Kidspop, hoppas vi ses!